Carles Pasror 15 nov Bellreguard

Espectacular cloenda de “Creixem Creant” en Bellreguard

El 15 de novembre a les 20:00 tancarem l’exposició “Creixem Creant” a la Casa de la Cultura de Bellreguard amb l’actuació de Carles Pastor. Una cloenda de luxe que no podem més que agrair a l’Ajuntament de Bellreguard i a la seua Regidoria de Cultura.

Un plaer que ens acompanye Carles Pastor, el músic i cant-autor de Montaverner però veí des de fa més d’una dècada de la Safor. Entre altres obres seues publicades estan: ‘Andròmina’ (2018) ‘Dies de Ràdio’ (Indústria Zero, 2016); ‘Els ulls de Bob’ (Sama-Rec, autoeditat, 2011); ‘La noia del nord’ (Indústria Zero, 2009);  i ‘Travellers’ (2006). Les seues cançons, de tall intimista, amb històries de cada dia i amb la poesia de fons, van que ni fetes a postes per a la nostra agenda del 2020, on les persones del Col·lectiu declarem que “Estem fetes un poema”. No patiu que en portarem algunes…

Recordeu que fins eixe dia les portes de la Casa de Cultura estan obertes per gaudir de les obres de la gent del Col·lectiu Öbertament i la d’artistes internacionals que ens acompanyen, com ara Karl Maenz (Suïssa), Carol Carpenter (Estats Units) i Rob Forlani (Australia)… I darrera ocasió de conèixer a SantaLlana!

Deixa un comentari