Blog Col·lectiu Öbertament

Estima la vida

En el nostre taller d’escritura creativa a vegades ens deixem portar per troballes inesperades en la petita biblioteca de la Casa de la Natura, com aquesta de la poesia de Krishmamurti que ens va servir d’inspiració per escriure algunes reflexions sobre la vida.

Estima la vida.
Ni el principi ni la fi saben
de quina causa prové;
perquè no té ni principi ni fi:
la vida és.

Krishmamurti

 

Estimar la vida és abans de res sentir-se bé amb un mateix i amb l’entorn. És aprendre a ser assertiu i saber comunicar tractant amb respecte a la vida que és l’única certitud que tenim en aquest planeta. És no rendir-se davant les adversitats i lluitar per les metes vitals.
Estimar la vida és deixar-se portar per l’estreta sendera de la felicitat amagada darrere de la cantonada. És tenir confiança en si mateix i en els altres.
Estimar a la vida és parlar el llenguatge de la poesia que està a l’abast de la mà i gaudir-la a cada moment.
Estimar la vida és no témer a tenir èxit i aprendre dels fracassos, tornar a aixecar-nos cada vegada que ens esfondrem per les dissorts, que són la doble cara de la moneda de la vida.
Estimar la vida és aprendre una cosa nova cada dia i un treball de memòria per a no oblidar el fonamental: la seua brevetat.
Estimar la vida és estar alerta a quant ens esdevé i aprendre a fer un pas darrere l’altre cap al futur per definició incert i no mirar enrere. El passat, passat està.

Gonzalo Ortega

Deixa un comentari