Crida a la Santa Bogeria

EL COL.LECTIU OBERTAMENT EN EL SEU RECOLZAMENT AL DIA DE L`ORGULL BOIG FA UNA CRIDA A LA SANTA BOGERIA

Germans i germanes boges:
Els membres del departament de salut L-mental del Col·lectiu Obertament, després d’observar la situació d’extrema gravetat que patim en la societat actual, hem decidit prendre una sèrie de mesures urgents, que només poden ser dutes a terme per persones “RI-agnosticades”.

Ens han pres els grills de les carabasseres, ens han tallat l’aigua de les ruixadores, ens han amansit les cabres, no tenim ni per a un cabàs de gats, s’han pirat els que no estaven pirats! I tots estan més d’allà que d’ací, a quasi ningú li falta un bull, perquè tot està rebollit, tristament dessaborit, insípid, esmorteït i oficialment “normalitzat”.

Aaaah! amigues i amics, però no compten que la vida és més sàvia que això. Que la vida necessita florir, eixir-se’n dels testos i seguir un curs lliure i diversificat. És així, que qui està grillat… grillarà; qui està com una ruixadora… se n’eixirà per on siga; qui està com una cabra… trescarà per naturalesa… i qui està boig o boja per la vida, pertorbarà els que fan ús d’un criteri malentès del bon judici i la temprança (allò que molta gent diu seny).

Des del Col·lectiu Obertament volem convidar-te a formar part d’una aventura que hem anomenat “bojos per la vida”, que promou la salut mental i el benestar de la població, cada dia. Us convoquem per acompanyar-nos en el llarg pelegrinatge que volem fer amb la nostra bogeria i us convidem a cridar pel món amb nosaltres:

Sigueu folls, sigueu orats, sigueu genials però no pertorbats, audaços però no trastocats, sans de ment però no insans, grillats, tocats de l’ala, tocats del bolet, sonats, tocats del perol, que vos falte un bull, trabucats, desenfrenats, eixelebrats, esbojarrats…

GERMANS I GERMANES EN LA SANTA BOGERIA, ÉS HORA D’ACONSEGUIR REIVINDICAR-NOS COM A PERSONES ÚNIQUES, INDIVIDUALS i LLIURES DE PATRONS DE “NORMALITAT”.

VISCA LA BOGERIA PER LA VIDA!
VISCA L`ORGULL BOIG!

Deixa un comentari