Campanya de crowfunding del Col·lectiu Öbertament: Ens ajudeu a arribar a l’objectiu?

La Campanya que hem iniciat a la plataforma Verkami s’anomena: AGENDA-QUADERN 2021 DEL COL·LECTIU ÖBERTAMENT: Agenda- Quadern que reivindica el dret a la bogeria, una eina per lluitar contra l’estigma i l’exclusió social.

I la podeu trobar al següent enllaç : https://vkm.is/obertament

Enguany excepcionalment, a causa de les restriccions per la pandèmia, necessitem ajudes que ens permetin continuar visibilitzant la nostra lluita contra l’estigma i l’exclusió.

Per això, hem decidit endinsar-nos en l’aventura del crowfunding! I necessitem la vostra ajuda per arribar al nostre objectiu.

Hem aprofitat aquesta campanya per fer una venda anticipada i online de l’Agenda- Quadern 2021 “Punt x punt. Mirades des de dins i des de fora”.

I com  esperem que sigueu moltes les que voleu alliberar-vos dels vostres patrons de normalitat i tenir dret a les vostres rareses així com somiar un futur millor hem dissenyat diferents tipus de recompenses per a tota mena de “jos”

Amb les vostres aportacions ens esteu ajudant a realitzar, mantenir i expandir aquest projecte: La bogeria de poder ser els qui som!

Us animem a obtenir les nostres recompenses i formar part d’aquest club de bojos per la vida!

Entreu i trieu l’opció que més us agrade: https://vkm.is/obertament

Comptem amb tu!

I recordeu: VISCA LA UTOPIA!

 

 

 

 

Deixa un comentari