Fes-te soci!

Si em faig soci del Col·lectiu Obertament estic recolzant:

1. defensar la riquesa de la diferència.

2. reivindicar que ningú és només la seua dificultat.

3. rebutjar la imatge distorsionada de marginalitat i violència que se li atribueix a la persona que pateix un trastorn mental.

4. crear espais d’interrelació que acullen, escolten i donen la paraula a persones que pateixen el risc de ser excloses.

5. contribuir a explorar vies terapèutiques alternatives per a la recuperació de la salut mental, que trenquen barreres i que aporten benestar.

6. donar suport a projectes que propicien la participació de professionals aliens al món de la psiquiatria (periodistes, actors, fotògrafs, músics, etc.) que revitalitzen les propostes del col·lectiu.

7. protegir els drets civils per impulsar processos que augmenten el poder, l’autonomia i la llibertat de les persones.

8. promoure l’organització i la difusió d’activitats culturals utilitzant la creativitat i els mitjans artístics com a forma d’expressió, comunicació i intervenció social.

9. formar part d’aquest moviment alteratiu i reivindicatiu, per tal de transitar per la capacitat i les possibilitats, més enllà de les dificultats inherents a l’ésser humà. 

10. ...i per últim, reclame el dret a la singularitat de les meues rareses i a viure    obertament la bogeria per la vida.
VISCA LA UTOPIA!


Als següents enllaços podeu trobar el fulls per fer-vos socis. Els podeu complimentar i reenviar-nos-els a info@colectiuobertament.org

Full Subscripció (VAL)

Full Subcripció (CAST)