Resum setmanal...

Ai, que ja estem a mitjan febrer sense menjar-ho ni beure-ho. Aquesta ha estat una setmana mogudeta:

El dimarts 10 de febrer anàrem a València a vore l`exposició sobre el concurs World Press Photo del 2014 a la fundació Chirivella Soriano. Allí hem pogut admirar i emocionar-nos amb les imatges del millor fotoperiodisme a nivell mundial. Si vos ha picat la curiositat podeu vore-les online a: http://www.worldpressphoto.org/awards/2014

I ja a la vesprada al local d`ASIEM al carrer de Dalt al barri del Carme on es van tractar temes tan d`actualitat com el Centre de Referència Estatal d`Atenció a Persones amb Malaltia Mental Greu i també el paper que exerceixen els psicòlegs en la sanitat pública. Debatint el seu paper real i el que els correspondria de la mà de Psicòlegs Sense Fronteres.

El dimecres, després d`una llarga sequera, reprenerem el Cinema-Postre amb El sentido de la vida dels Monthy Phyton.Per als qui no la recordeu és esta:I el dijous a les 12h vam mantindre una reunió amb Diana Morant, candidata a l`alcadia de Gandia pels Socialistes de Gandia. En eixa reunió li vam fer saber a la candidata quines són les nostres reivindicacions en forma d`un xicotet document amb 5 punts:
-. Continuitat del projecte Art, Creativitat i Teràpia la Casa de la Natura.
-. Augment de la subvenció per tal de consolidar el projecte.
-. Condicionament de la casa
-. Millora dels accessos i vigilància del parc.
-. Descomptes per als usuaris en instal.lacions municipals esportives, culturals...
 En general, ha estat una reunió molt profitosa.
I per la vesprada, una tertúlia-reunió a València. Concretament al Centre Cultural Octubre on ens reunirem amb gent d`Alacant i de la mateixa capital. Allí i de manera distesa vam acostar posicions sobre quin és el camí de l`associacionisme d`usuaris al País Valencià. De moment, anem a concentrar-nos en consolidar Imaginave a València, a Alacant hi ha un embrió del que podria ser una nova associació d`usuaris i nosaltres com Öbertament doncs continuar amb la nostra tasca.

Una setmana mogudeta però molt profitosa.