El nostres Liebster Blogs


El Liebster Blog és un Premi que està pensat per recompensar, estimular, i promocionar aquells llocs d’internet, el nombre de seguidors dels quals siga menor de dos-cents, però que “per essència i contingut es mereixen ser coneguts a tota la blogsfera”.


Blogs nominades del Col·lectiu, com no podia ser d'una altra manera, estan relacionats amb l'art, la creativitat i... LA BOGERIA PER LA VIDA!!:

WWW.PLANET.CAT  Obrim les nominacions amb el nostre presi. Sergi és divertit, entendridor i engrescador i ho descobrim fàcilment fent un seguiment del seu pas per la quotidianitat. Cada semana ens ofereix una publicació que va, d’allò més personal a la reflexió crítica de tot el que l’envolta.

DEDIDAC  Ell s`anomena un “fotògraf autodidacta”. Les seues imatges no us deixaran indiferents. Des que va entrar a formar part del nostre col.lectiu la seua mirada especial ha enriquit els nostres treballs.

RAPSODIA SONORA , és el blog del nostre poeta Josep Carles i ací teniu una mostra dels seus versos:  sóc destral i ploma, aigua ferida, so turmentat que, de vegades, somia amb Edens sospirs, la mirada. La seua veu ha contat el nostre recorregut en cadascuna de les agendes del col.lectiu.

PSIQUIFOTOS El psiquiatra basc, Oscar Martínez Azumendi, es fa ressò de la nostra exposició al MuVIM. Psiquifotos, que així és com s'anomena el blog del company, està dirigit a un públic professional en el terreny de la salut mental.

RADIO NIKOSIA I, en últim lloc, però no menys important el blog d`eixa xarxa afectiva i efectiva que ens embolcalla. Duen més temps que nosaltres compartint les seues experiències per les ones de la radio. A més, han editat un llibre : Radio Nikosia : Voces a través de la locura.

Visiteu-los, gaudiu-los i que no pare la cadeneta!!

VISCA LA UTOPIA!!