EL COL·LECTIU OBERTAMENT PRESENTA LA NOVA CAMPANYA “BOJOS PER LA VIDA”

EL COL·LECTIU OBERTAMENT PRESENTA LA NOVA CAMPANYA 
“BOJOS PER LA VIDA”

La vesprada del dissabte 3 de març, Guardamar de la Safor acollia més d’un centenar d’amics i simpatitzants del Col·lectiu Obertament, per donar inici a la campanya de subscripció Bojos per la vida. A partir d’ara cada nou soci öbertià obtindrà un carnet de boig o boja, loco o loca, amb el qual queda acreditat com a “persona lliure de patrons de normalitat, amb dret a exercir les seues rareses i autoritzada a somiar un futur millor”. Tanmateix, fer-se soci del col·lectiu, és recolzar deu punts d’una filosofia fonamentada en el dret a la diferència i en la reivindicació que ningú és només la seua dificultat.El Col·lectiu Obertament realitza diverses activitats i tallers de creativitat on s’estimula el potencial de salut i la recuperació de les persones amb malaltia mental. No obstant, és socialment conegut per la publicació de la seua agenda-guia, que cada any mostra una cara diferent de la nostra comarca. A través de la seua mirada i les seues paraules ens han aproximat als paisatges més genuïns, al cor dels pobles, a l’arquitectura rural, a la calor i el color de la geografia humana, a l’antiga via del tren Alcoi-Gandia i, enguany, ens han rescatat eixe infant que espera, dintre de cadascú, convidant-nos a jugar.

La difícil situació econòmica posa en perill la continuïtat del projecte, per això el Col·lectiu Obertament fa una crida a la societat per finançar els recursos materials i humans necessaris.

A l’encontre, que va tindre lloc en la ludoteca de Guardamar de la Safor, en un ambient de familiaritat i divertiment es van anar complimentant les sol·licituds, per formalitzar la participació i el recolzament a aquesta associació de persones creatives, amb malaltia mental.

Al llarg de la vesprada van tindre lloc vàries intervencions realitzades pels membres d’Obertament: la Taula del riagnòstic, l’estand de fotografia divertida, Fes-te’n una, on es convidava a canviar la imatge habitual per una nova, i la Comitiva de bateig que va declarar bojos i boges per la vida a tots els nous membres col·laboradors, al temps que llançava una crida per difondre un nou concepte de bogeria.


            Les persones interessades a participar i a adquirir el carnet de boig per la vida poden adreçar-se a través del correu electrònic: info@colectiuobertament.org o bé, telefonant al 660 926 732 (Teresa) – 648 011 562 (Pau).
           
VISCA LA BOGERIA PER LA VIDA! VISCA LA UTOPIA!